Att hitta lite nya grejer i livet!

Om man, som jag, främst gillar gammal 80-tals rock och gammal punk så är det ju inte så lätt att upptäcka nya grejer inom musiken, direkt. Det är ganska trist, för den där känslan av att hitta ett nytt band är som att vara nyförälskad och det finns ju knappast något som kan toppa det!

 

Träning kan tydligen toppa det, enligt vissa, men jag är ytterst skeptisk. Jag har i och för sig hittat fram till att testa lite boxning nu, för jag har en kollega som påstår att det nog är den enda träningsform som skulle kunna passa mig. Jag ska således testa. Jag ska faktiskt testa idag efter jobbet och jag är riktigt taggad! Eftersom jag älskar wrestling så tänkte jag att det kan bli nästa steg om jag gillar boxning och sedan kanske någon typ av kampsport kan locka in mig i sitt näste?

 

Att ge ny musik en chans

 

Jag är öppen för förslag vad gäller musik, annars hade jag knappast kunnat var ihop med en karl som tillhör kategorin ”hiphoppare”, eller hur? Jag ger saker och ting en chans, med dessvärre är det så att det sällan rycker i kroppen på mig om det inte är 80-talsmusik. Jag gillar inte bara rocken, även om det är favoriten av genrer, utan även synth och punk och dessutom måste jag säga att på 80-talet så gjordes det riktigt bra pop också!

 

När man jobbar som lärare sp är det ju ganska bra att hänga med lite i svängarna och för att göra det så krävs det att man frågar eleverna om deras intressen och vad de gillar. Det är hittills inte en enda unge som gillar just 80-talets musik, men jag har hittat en liten tjej som bestämt endast gillar punk och det är en charmig liten tjej! Att sitta och prata med henne om gammal punk är nästan surrealistiskt, eftersom hon är så ung. Det är superkul i alla fall och jag hoppas bara på att det blir fler elever på skolan som visar ett större musikintresse, för då blir det nog till och med roligare att jobba!

© 2023 Blackpearl · Crumbs Theme by WPCrumbs