Nya träningstag!

Då var det dags! Jag har hunnit med att testa boxning nu! Det trodde ni inte, eller hur? Jag är mäkta stolt och inte bara är det boxning som har testats, utan jag har även varit ute på mysiga (ja, faktiskt mysiga) joggingturer under kvällarna.

Jag tyckte det kunde vara kul att testa lite hur det känns med ett träningsredskap också, så jag gjorde så att jag testade att använda mig av en så kallad medicinboll. När man börjar träna så är det en stor djungel av information som man stöter på. Jag hade ingen aning om att det fanns något som ens kallades medicinboll, men nu vet jag det!

Medicinbollar och pepp!

En Medicinboll

Jag testade en vanlig boll utan handtag, vilket passade mig bra. Jag håller med dem som säger att detta är ett underskattat träningsredskap, för det var verkligen till mycket hjälp för mig. Här finns det bra info samt övningar. Att redan från början få lära sig om varierad träning som samtidigt är funktionell har gjort mig peppad på träning på ett sätt som jag aldrig trott var möjligt.

Om jag tycker att träning i allmänhet är roligt så kan ALLA tycka det är kul. Jag kände mig lite dum i början, men så är det ju med allting som är nytt. Man kommer dock snabbt in i det och sedan är det svårt att motstå. Nu har jag fattat grejen med att träna och det handlar inte om att släpa sig iväg till träningen bara för att man känner att man måste. Det handlar om att man vill iväg till träningslokalen och springer dit så fort tillfälle ges!

© 2023 Blackpearl · Crumbs Theme by WPCrumbs