Träna till rockmusik = da shit

Okej, för att överhuvudtaget kunna träna så måste man ju ha bra musik så att man peppas av åtminstone det. Jag har aldrig någonsin fattat det här med träning och jag tror knappast att jag kommer att fatta det heller, men nu ska jag i alla fall testa lite! Det är ju inte så att jag har några kompisar som tränar heller, så det finns knapphändig information om det hela, vilket bara gör det konstigare! Nu är det dock så att av någon mystisk anledning så har min lillasyster utbildat sig till kostrådgivare och hon tränar typ varje dag och äter alger och sånt. Så kan det gå! Två helt skilda personer från ett och samma kärlekspar till föräldrar. Ingen vet var hon har fått det ifrån, men hon ville väl bara vara überfräsch, antar jag?

 

Nåväl, nu har jag testat lite och jag har aldrig känt mig så dum, tror jag! Hoppa och skutta och springa (!). Alltså springa frivilligt, inte för att man ska hinna

med bussen eller tåget. Hur sjukt som helst. Jag måste ändå säga att det var ganska trevligt att vara ute och springa med en bra spellista och eftersom jag gjorde det på kvällen så gjorde jag också skäl för namnet ”black pearl”!

 

Party är bättre på alla sätt och vis!

 

Alltså jag måste säga att det är bättre att festa än att träna, men i lagom mängd! Att tokfesta är sällan en bra idé för det har man ju sett att det kan gå ganska illa. Det är väl kanske en av de bästa sakerna med att gillar rock och punk, ens hjältar dör ju liksom inte helt sällan av överdoser och det gör att man själv gärna håller sig borta från för mycket fest. Hur som helst så är det så att lite festande i bra mängd är trevligt och man blir ju så glad av att träffa vänner och bekanta under dessa former när alla är pigga och glada!

Rock n roll musik

© 2023 Blackpearl · Crumbs Theme by WPCrumbs